Vești bune de la Răcari! Mai multe persoane confirmate cu COVID-19 dau semne de revenire

Publicitate

Mai multe persoane de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vâstnice confirmate cu COVID-19 dau semne de revenire.

Potrivit lui Marius Caravețeanu, primarul orașului Răcari, numărul “negativilor” este în creștere de la o zi la alta. Până acum, după prima testate, există zece rezultate negative, în rândul persoanelor care zilele trecute fusese depistate pozitiv. De asemenea, starea pacienților este destul de bună. Excepții fac două angajate ale Centrului de Asistență Medico-Socială, care prezintă anumite problem medicale.

“Info Covid 19, 29.04.2020, ora 10.00!

Avem 10 rezultate negative după prima testare! Numărul “negativilor” este în creștere, lipsesc simptomele! Stare generală bună, moral ridicat! Excepție două colege care prezintă unele probleme medicale!

Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus.

Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.

Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!”, a transmis edilul din Răcari pe pagina sa de Facebook.

Pe raza localității Răcari, până acum, au fost depistate 65 de persoane confirmate cu COVID-19. Conform autorităților locale, 33 de persoane asimptomatice sunt beneficiari ai CRPV Răcari, 26 de persoane (dintre care 23 asimptomatice) reprezintă personal CRPV Răcari și 6 persoane asimptomatice din afara CRPV Răcari.

Toate persoanele diagnosticate pozitiv sunt internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște și Spitalul Pucioasa.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!