Veste momentului în sportul dâmbovițean: Echipa de volei feminin CSM Târgoviște va evolua în grupele Champions League

Publicitate

Veste excelentă pentru sportul târgoviștean și dâmbovițean! Echipa de volei feminin CSM Târgoviște va evolua în grupele Champions League, în noul sezon competițional. Va fi pentru prima dată când o echipă de volei din Dâmbovița va juca în grupele Ligii Campionilor.

Vestea participării în grupele Champions League a fost oferită, în această dimineață, de CSM Târgoviște.

“Pentru iubitorii de sport și nu numai, venim cu o veste mai mult decât minunată. Avem onoarea și marea bucuriede a vă anunța că echipa de volei feminin a Târgoviștei se califică pentru prima data în istoria sportului dâmbovițean în Grupele Principale Champions League (Ligii Campionilor la volei feminin).

Suntem onorați, bucuroși și mândri! Este un pas înainte pentru sportul târgoviștean, un pas înainte pentru sportul dâmbovițean, sportul românesc, dar cu atât mai mult, un pas înainte pentru toate jucătoarele echipei noastre.

Ne dorim ca rezultatele trudei muncii lor să ajungă cunoscută în rândul tuturor Dâmbovițenilor, pentru că vă asigurăm că tot ceea ce au realizat până acum, a fost datorită muncii întregii echipe și oamenilor care au crezut în visul lor. Visul de a face din Sportul Dâmbovițean, o mândrie Națională.

De altfel, să nu uităm că sportivele noastre au mai reprezentat cu succes România (unica echipă din țară care a jucat în grupele Euro League Basket) în anul 2012, iar atunci, la fel ca acum, locul echipei noastre, a fost meritat pe deplin.

În acest moment managementul echipei, gândește cele mai bune soluții și cea mai bună strategie pentru a îndeplinii condițiile și standardele cerute de Champions League. Menționăm că este o provocare majoră, dar îngrijorările sunt departe de noi, pentru că știm și credem în toată echipa de management.

Normele pe care clubul trebuie să le îndeplinească sunt numeroase, iar aici avem o lista întreagă, listă pe care încercăm să v-o aducem la cunoștință.

Suntem obligați să avem o sală de o anumită dimensiune, suntem obligați să asigurăm transmiterea meciului la TV, suntem obligați să avem sistem challenge și suntem obligași să avem LED-uri în jurul terenului.

Suntem conștienți că nu va fi un drum lin, dar suntem încrezători că în marea noastră familie, am crescut doar campioane.

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi, iar noi la rândul nostru vom fi aici pentru a vă aduce la cunoștință toate noutățile și schimbările care vor apărea”, se arată într-un comunicat emis de CSM Târgoviște.

În sezonul 2021-2022, CSM Târgoviște a terminat pe locul 2 în Divizia A1, iar cu un an a devenit campioana României.

O altă echipă care va reprezenta România în noul sezon al Ligii Campionilor va fi CSM Volei Alba Blaj, campioana en-titre a României.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!