Veste îmbucurătoare la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Echipa de medicii care luptă împotriva coronavirusului a fost mărită

Publicitate

Veste extrem de îmbucurătoare la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște! Unitatea medicală și-a mărit echipa de doctori care luptă împotriva împotriva coronavirusului. După realizarea a trei achiziții la începutul lunii decembrie, numărul medicilor de pe secția de Pneumologie a ajuns la 9, potrivit lui Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Mărirea echipei de doctori pe secția de Pneumologie s-a realizat pentru a se asigura o desfășurare cât mai bună și eficientă a actului medical în această perioadă extrem de grea, datorată cazurilor numeroase de persoane infectate cu puternicul virus.

“Începând cu data de 1 decembrie, am mărit numărul de medici la Pneumologie pentru spori calitatea actului medical și pentru a da și și un respiro colegilor care sunt epuizați. În afară de cei șase medici pe care îi avem în activitatea de tratarea a COVID-19, am mai angajat un medic specialist hematolog care a acceptat pe perioada pandemiei să lucreze în secția de Pneumologie. Ne-a mai venit un pneumoftiziolog care va lucra în următoarele două luni detașat tot de la Pneumologie și mai avem detașat un specialist diabetolog. Asta în contextul în care majoritatea pacienților cu COVID-19 se confruntă cu hiperglicemie cauzată în primul rând de tratamentul cu cortizon”,a  precizat managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, pentru incomod-media.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!