Veste excelentă pentru zona montană a județului Dâmbovița! Au început lucrările de modernizare pe DJ 714, sectorul Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului

Publicitate

Drumul Județean 714, sectorul Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului va fi asfaltat în curând! Astăzi, au debutat lucrările de modernizare pentru un tronson de 4,5 kilometri. Acest drum este vital pentru turismul dâmbovițean, în perspectiva uriașului proiect ce se va realiza în stațiunea montană.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a dat astăzi ordinul de începere a lucrărilor  și a explicat că va fi asfaltată o porțiune de drum, se vor asigura rigole din beton,  rigole carosabile, dar și podețele și acostamentele aferente.

”Ca valoare, contractul de lucrări se ridică la aproximativ 8.000.000 lei, TVA inclus. Era mai mult decât necesară realizarea acestei investiții! Turismul montan dâmbovițean are un potențial imens, iar asigurarea celor mai bune condiții de circulație este un obiectiv pe care, alături de colegii mei din Consiliul Județean Dâmbovița, nu doar ni l-am asumat! Îl și respectăm”, a declarat șeful administrației județene.

Vă reamintim că, la finalul lunii martie, a fost semnat contractual ce prevedea modernizarea acestui tronson montan, însă lucrările propriu-zise au nevoie de vreme favorabilă, de aceea a fost dat ordinul de începere a acestora acum, în luna iunie.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!