Veste excelentă pentru un puști de la FC Pucioasa! A fost convocat în naționala U17 a României

Publicitate

Veste excelentă pentru un puști din lotul divizionarei C FC Pucioasa. Mijlocașul ofensiv Alexandru Petre a fost convocat în echipa națională U17 a României, pentru amical în compania Ungariei, pe care micii “tricolori” îl vor disputa, în deplasare, în localitatea Gyula, pe data de 17 februarie.

Jucătorul de aproape 17 ani va trebui să facă un test RT-PCR pentru COVID-19 cu 10 zile respectiv 3 zile înainte de data sosirii în cantonamentul naționalei de la CNF Mogoșoaia/Timișoara. Rezultatul testului va fi trimis doctorului și team-managerului  până la data convocării. Jucătorii cu test negativ nu vor face deplasarea în cantonamentul naționalei.

Tânărul jucător dâmbovițean trebuie să se prezinte la reunire cu pașaportul, echipamentul de picior și procură pe numele Team-managerului.

Reunirea lotului național U17 va avea loc la Timișoara în data de 13 februarie, la Hotel Delpack, la ora 17.00 sau la CNF Mogoșoaia în aceeași zi, la ora 11.00, în vederea deplasării sore Timișoara.

Alexandru Petre a început fotbalul la CSȘ Târgoviște, iar primul său antrenor a fost Cosmin Toboșaru. Tânărul jucător a ajuns la FC Pucioasa în vara anului trecut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!