Veste excelentă pentru producători: Piața 1 Mai nu se închide! Vezi cum va fi reamenajată de Primăria Târgoviște

Reorganizare în premieră a Pieței 1 Mai din Târgoviște!

Primarul municipiului, Cristian Stan, împreună cu producătorii au discutat și au găsit varianta ca toată activitatea să fie relocată în afara spațiului, așa cum cer deciziile fără precedent ale guvernanților, care, pe fondul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri de COVID-19, au lovit direct în cei care trăiesc din activitatea agro-alimentară, în schimb mențin deschise supermarket-urile.

”În contextul deciziei guvernamentale fără precedent de a suspenda activitatea piețelor agroalimentare, în această dimineață am discutat cu producătorii locali din Piața 1 Mai pentru a găsi împreună soluții de a depăși actuala situație.

Am luat decizia de a reloca activitatea de comercializare în afara halei, astfel încât piața va fi organizată în spațiu deschis.

Totodată, boxele de lactate vor avea desfacere direct către exterior, chiar la această oră realizându-se activitățile de adaptare a acestora, astfel încât cumpărătorii să nu mai fie nevoiți să pătrundă în interiorul halei, precum și de reparare a aleii de acces.

În același timp, în funcție de solicitări, vom pune la dispoziția producătorilor spații de comercializare și în celelalte piețe deschise din municipiul Târgoviște, unde există locuri vacante suficiente”, a declarat edilul care a dat asigurări târgoviștenilor că se ”vom depune toate eforturile pentru a face față situației, astfel încât să protejăm interesele producătorilor locali, oricum afectate deja de pandemie și de primele semne de criză economică, dar și nevoia târgoviștenilor de a avea acces la produse proaspete, cu respectarea însă întocmai a măsurilor impuse”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!