Veste excelentă pentru microbiștii târgovișteni și dâmbovițeni! Stadionul “Eugen Popescu” prinde contur tot mai mult: Primele 3000 de scuane au ajuns la arenă

Publicitate

Veste excelentă pentru microbiștii târgovișteni și dâmbovițeni! Primele 3000 de scaune noi au ajuns, vineri seara, la stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște. În mare parte, montajul acestora va începe de mâine. După ce au început să fie montate o mică parte dintre acestea, arena a început să prindă contur din ce în ce mai mult.

“Primele 3.000 de scaune noi au ajuns aseară la stadionul “Eugen Popescu”!Montajul va începe in cursul zilei de mâine!  Cu toate dificultățile avute, în pofida faptului că unii cântau, cu ipocrizie, prohodul acestei investiții, arena târgovișteană începe să arate din nou a stadion!

Suntem pe cale să finalizăm lucrările de consolidare substanțiale, foarte importante, însă mai puțin evidente, iar de acum înainte progresul investiției va fi vizibil în fiecare zi!

Am spus-o și o repet: așa cum am finalizat sute de investiții în Târgoviște, de numele actualei administrații se va lega și reconstrucția, aproape din temelii, a stadionului “Eugen Popescu”, casă nouă pentru F.C. Chindia și suporterii târgovișteni!”, a transmis Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște.

Există speranțe tot mai mari ca în ultima parte a anului 2021 Chindia Târgoviște să susțină cel puțin un meci acasă, lângă Casa Armatei.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!