Veste excelentă pentru Flacăra Moreni! Echipa antrenată de Gabriel Paraschiv, foarte aproape de a primi finanțare din partea Consiliului Județean Dâmbovița

Publicitate

Veste excelentă pentru echipa de fotbal Flacăra Moreni! În anul centenarului, divizionara C dâmbovițeană se află foarte aproape de a primi finanțare din partea Consiliului Județean Dâmbovița. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Consiliului Local Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la Riposta pe Net.

Mâine, 27 ianuarie, șeful județului Dâmbovița va ajunge la Moreni, iar de la ora 14.00, pe stadionul “Flacăra”, unde va fi întâmpinat de primarul municipiului, Constantin Dinu, directorul Moreni Parc Industrial, Gabriel Purcaru, și de antrenorul echipei, Gabriel Paraschiv, va prezenta cu privire la divizionara C.

“Vreau să-i propun domnului primar al municipiului Moreni, Constantin Dinu, colegul meu, să realizăm o asociație sportivă, așa cum avem la Chindia Târgoviște. Vreau să realizez această asociație, în care să fie Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Municipiului Moreni, care are astăzi echipa și baza sportivă de la Moreni, și poate atragem și niște sponsori privați, iubitori ai fenomenului sportiv, să vină alături de noi.

Voi înființa cât mai repede această asociație, iar în luna august, când se împlinesc 100 de ani de la înființarea echipei să vin și să ajut echipa din punct de vedere financiar, pentru a încuraja fenomenul sportiv și echipa de la Moreni. Știm că sunt foarte mulți iubitori de fotbal la Moreni, echipa a participat și în Cupa EUFA, a jucat cu FC Porto, este o echipă cu tradiție, cum nu știu dacă mai avem în județul Dâmbovița”, a transmis Corneliu Ștefan, la TV Online Riposta pe Net.

Totodată, fanii morenari și-au propus să vină în număr cât mai mare, joi la stadion, pentru a-l întâmpina pe președintele CJ Dâmbovița. “Haideți să îi arătăm că nu se înșeală…ne așteaptă în număr cât mai mare joi, 27 ianuarie,, ora 14.00, la stadionul Flacăra Moreni, pentru a-și prezenta planurile de a duce echipa noastră acolo unde merită”, se arată pe pagina de Facebook a echipei Flacăra Moreni.

Dacă se va ajunge la o înțelegere în acest sena, Flacăra Moreni va deveni al doilea club din Dâmbovița finanțat de Consiliul Județean, după Chindia Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!