Veste excelentă pentru dâmbovițeni! Licitația pentru modernizarea DN 71 Târgoviște – Sinaia a fost lansată

Publicitate

Vești bune cu privire la modernizarea Drumului Național 71, Târgoviște – Sinaia! Licitația pentru reabilitarea acestui sector de drum, investiție evaluată la peste 1 miliard de lei, a fost lansată, a anunțat, astăzi, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Acesta a menționat că acest sector al drumului național are o lungime de 58,8 kilometri, iar proiectul presupune construirea a 14 poduri noi și reabilitarea altor opt.

De asemenea, ministrul Transporturilor a mai transmis că în zilele următoare va fi desemnat câștigătorul licitației pentru proiectarea viitorului drum expres între Târgoviște și București,

“Acest sector al drumului național are o lungime de 58,8 km, iar proiectul presupune construirea a 14 poduri noi și reabilitarea altor 8. În plus, modernizarea include 2 noi pasaje și 2 parcări de scurtă durată.

Investiția este evaluată la peste un miliard de lei, iar banii vor veni din fonduri europene.

Ca termene, sunt prevăzute maximum 12 luni pentru proiectare și cel mult 24 de luni pentru execuție.

Ofertele se pot depune până pe 4 noiembrie.

Între București și Târgoviște, alternativa la DN71 va fi noul drum de mare viteză. În zilele următoare, CNAIR va desemna câștigătorul licitației pentru proiectarea viitoarei autostrăzi/viitorului drum expres”, a transmis ministrul Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

Pe marginea acestui subiect a vorbit și deputatul USR PLUS de Dâmbovița, Daniel Blaga.

„Veşti bune despre DN 71, Târgovişte – Sinaia şi despre noul drum expres, Bucureşti – Târgovişte

A fost lansată licitaţia pentru modernizarea DN 71, Târgovişte – Sinaia! Este informaţia zilei şi nu aş vrea să treacă neobservată. Şi nu este singura veste bună pentru judeţul nostru. Şi despre noul drum expres, Bucureşti – Târgovişte, vin noutăţi care trebuie ştiute de către dâmboviţeni.

Am fost indignat de fiecare dată când adversarii politici criticau dur şi fără explicaţii că batem pasul pe loc şi DN 71, precum şi noul drum de mare viteză dinspre Capitală spre Târgovişte ar fi doar poveşti.

Ei bine, nu e aşa, iar faptele arată că vorbele dumnealor sunt goale, iar cei din Ministerul Transporturilor avansează cu proiectele ce vizează judeţul nostru”, a transmis Daniel Blaga pe Fcaebook.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!