Veste bună. Cinematograful Independenţa din Târgovişte revine la viaţă! Când vor fi gata lucrările

Publicitate

La aproape un an de la termenul limită de depunere a ofertelor de către constructorii interesați să participe la procedura de achiziție de lucrări, în sfârșit Compania Națională de Investiții a emis ordinul de începere a lucrărilor având că obiect proiectul “Modernizare și Reabilitare Cinematograful Independența, municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”.

Potrivit primarului municipiului, Cristian Stan, durata maximă de execuție este de 15 luni, iar lucrările vor debuta zilele acestea.

Amplasamentul cinematografului a fost predate Companiei Naționale de Investiții în februarie 2016, aceasta urmând să se ocupe de reparaţii capitale şi de redarea clădirii ruinate destinaţiei iniţiale de cinema.

“Veste excelenta pentru orasul nostru!
Compania Nationala de Investitii a emis ordinul de incepere a lucrarilor avand ca obiect proiectul “Modernizare si Reabilitare Cinematograful Independenta, municipiul Targoviste, judetul Dambovita!
Durata maxima de executie este de 15 luni, iar lucrarile vor debuta chiar saptamana viitoare.
Prin urmare, dupa inceperea lucrarilor la Piata Tricolorului, un alt obiectiv important din orasul nostru va fi modernizat.
In plus, cel mai tarziu primavara viitoare, Parcul Mitropoliei si Piata Revolutiei vor face obiectul unor lucrari ample de reabilitare, iar zona centrala a municipiului Targoviste va fi de nerecunoscut”, este mesajul transmis pe facebook de Daniel Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!