Vânzătoarea unui magazin din Târgoviște, înșelată cu peste 20.000 de lei de către un tânăr! Bărbatul a fost arestat preventiv

Publicitate

O angajată a unui magazin din Târgoviște a fost  înșelată cu peste 20.000 de lei de către un tânăr din Brașov după ce a fost dusă în eroare.

Bărbatul a pretins că este reprezentantul unei companii și că trebuie să efectueze unele lucrări la un terminal de tip POS. Într-un timp scurt, brașoveanul a convins-o pe femeie să transfere suma de 20.500 de lei în mai multe conturi bancare, cu ajutorul stației de plată de tip Self Pay.

Pe parcursul zilei de vineri, 8 martie,  bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat judecătorului de drepturi și libertăți. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

,,La data de 8 martie a.c., polițiștii Poiei Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sprijiniți de efective de la Poliția Municipiului Făgăraș și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza județului Brașov, la un bărbat de 28 de ani.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe parcursul zilei de 5 martie a.c., bănuitul, de 28 de ani, din județul Brașov, s-ar fi deplasat la o societate comercială de pe raza municipiului Târgoviște, unde, prin folosirea unei calități nereale, ar fi indus în eroare o angajată a unui magazin, prin faptul că ar fi susținut că este nevoie să se efectueze un update la POS, împrejurare în care ar fi determinat-o pe femeie să îi transfere 20.500 de lei în diferite conturi, cu ajutorul unei stații de plată de tip SelfPay”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!