Valentin Calcan, noul președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

Publicitate

Conducerea nouă la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița! Începând de astăzi, noul președinte al CCIA Dâmbovița a devenit Valentin Calcan,  fost senator și un prosper om de afaceri.

În urma alegerilor din 20 ianuarie, acesta a fost ales în unanimitate de voturi. Imediat, după instalarea în fruntea CCIA Dâmbovița,  Valentin Calcan a scos în evidență țintele pe care le vizează în noua postură.

“Obiectivul meu este acela de a transforma Camera într-un Club de Afaceri. Îmi doresc să devină locul unde membrii săi printr-o simplă strângere de mâini, să poată încheia contracte cu o siguranță mai mare decât cea oferită de asistența marilor case de avocatură. Camera va fi reorganizată și se vor înființa secțiuni în funcție de interesele mediului de afaceri local. Vom avea patru Secțiuni: Comerț si Servicii;  Industrie, Construcții și Transport;  Agricultură și Industrie Alimentară;   Turism “, a precizat proaspătul președintele al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

Consiliul de Conducere este alcătuit din următorii membri: Caravețeanu Marius, Gabriel Cioacă, Mihail Drugă , Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Ștefan . Un loc de drept în Colegiu îl are și Gelu Rusescu, fost președinte al CCIA Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!