Vaccinarea e la liber la Spitalul din Găești! Managerul unității medicale: “Mai bine vaccinez pe cine vrea, decât să le arunc”

Publicitate

Astăzi a fost deschis și centrul de vaccinare anti-COVID-19 amenajat la Spitalul Orășenesc Găești.

Laurențiu Belușică, managerul unității medicale, a transmis pe pagina personală de Facebook: ”Administrăm vaccinul anticovid oricărei persoane care se prezintă voluntar la centru”.

Directorul unității medicale susține că nu dorește să arunce dozele rămase neutilizate.

Acesta a declarat pentru Realitatea Plus: ”Ne rămân doze și, decât să le arunc, mai bine le fac la cine vrea să se vaccineze. Ăsta e raționamentul, pentru că el, după ce i-ai făcut diluția din acel flacon cu diluția făcută se pot vaccina 5 persoane”.

Managerul unității sanitare dâmbovițene a mai susținut, potrivit sursei citate, că o doză costă 12 euro și este păcat să fie aruncate.

”În teorie, pe etapa asta, avem doar cadre medicale, strict. Bun, și dacă dumneavoastră rămâneți cu două doze de vaccin, ce faceți cu ele? (…) Aveți un flacon cu 5 doze. Vaccinați un om, rămâneți cu 4. Ce faceți cu ele? Se aruncă! Se aruncă, da? Și eu, Belușică Laurențiu, nu vreau să le arunc. (…) Să vină să mă ia pe sus SRI, cine vor ei. Ieri am început. Sunt doritori, sunt foarte mulți”, a mai declarat managerul Spitalului Găești la postul de televiziune.

Sursă foto: Facebook Belușică Laurențiu 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!