USR proiectează mesaje de la români pe un ecran din Piața Victoriei, la un an de guvernare a actualei coaliții. Unde poți trimite mesajul tău

Publicitate

USR a amplasat un ecran în Piața Victoriei, în apropiere de Palatul Parlamentului, pe care vor fi proiectate pe parcursul întregii zile mesaje care sunt din partea cetățenilor, în contextul împlinirii unui an de când actuala coaliţie a preluat guvernarea.

Într-un decurs de numai câteva ore au fost transmise mii de mesaje, au precizat reprezentanţii USR. Ecranul va fi menţinut în piaţă până la ora 21,00. Mesajele pot fi transmise prin SMS, la numărul 1769.

Printre mesajele proiectate s-au numărat: „Simplu: nu mai furaţi banul public!”, „Fiţi schimbarea pe care o aşteptăm de atâta timp, iar, dacă nu puteţi, lăsaţi-i pe alţii să fie. România, te iubesc! Români, meritaţi mai mult!”, „Vă rog din suflet, nu mai furaţi!”, „În România trăiesc 870.000 de persoane cu dizabilităţi care primesc lunar o indemnizaţie mizeră de 526 de lei de la guvernul USLDMR. Domnul Ciolacu oare poate trăi cu această sumă lunară?”, „Ruşine!”, scrie cotidianul.ro

Despre ecranul amplasat în Piața Victoriei a transmis câteva cuvinte și deputatul dâmbovițean USR Daniel Blaga. „Am spus-o de la început: USR e partidul care-ți face cu adevărat vocea auzită. Azi, la împlinirea tristă a unui an de guvernare PSDNL și la 365 de zile de la debutul dezastrului economic și energetic provocat de către Ciolacu, Ciucă și compania, suntem acolo unde a început totul, în Piața Victoriei, proiectând mesajele tale către cei care conduc destinele României. Trimite astfel un SMS la 1769 sau scrie direct pe www.ofertedezavantajoase.ro iar noi ne vom asigura de faptul că mesajul tău va fi afișat în fața Guvernului. Ai cuvântul!”.

Totodată, la împlinirea unui an de guvernare PSD – PNL, USR a lansat „Cartea neagră a guvernării”. Preşedintele USR, Cătălin Drulă, înconjurat de alţi lideri ai partidului, a ţinut o conferinţă de presă în Piaţa Victoriei. Potrivit acestuia, „după un an de guvernare PSD – PNL, oamenii suferă cele cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani la energie şi produsele alimentare de bază, iar ratele la bănci au crescut de patru ori”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!