Urmărire ca în filme în trafic! Poliţiştii au tras focuri de armă. Un tânăr a fost împuşcat

Publicitate

Ştefan Khalil
Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost împușcat de polițiști, în București, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora. Șoferul a continuat să accelereze după ce agenții de la rutieră i-au făcut semn să oprească.

Aceștia au plecat în urmărirea lui și l-au blocat peșoseaua de Centurặ. Polițiștii i-au blocat mașina, iar unul dintre agenți l-a somat pe tânărul de 19 ani să se dea jos din mașină. Șoferul în loc să se supună, a început să facă cercuri cu mașina și polițistul a tras câteva gloanțe de avertisment. Tânărul a continuat să ambaleze motorul și a reuși tsă scape de oamenii legii. În mașină se mai aflau încă doi indivizi.

Potrivit unui comunicat al poliției din București, se pare că pe raza județului Ilfov a fost preluat și transportat la spital un tânăr, care avea o plagă nepenetrantặ, de la un glonț. E posibil să fie vorba de unul dintre tinerii care se aflau în maşina urmărită de poliţie. Cineva a sunat la 112, când tânărul a fost părăsit de un șofer și de un alt pasager. Tânărul rănit a fost internat și urmează să fie operat.

Poliția capitalei a anunțat că acest caz a fost preluat de Parchetul  de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Sunt căutați și ceilalți doi indivizi, care îl însoțeau pe tânărul de 19 ani î nmașină.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele