Urban Titu vrea să răpună campioana! Ciprian Dicu: „Mergem la Gura Șuții să luăm cele trei puncte”

Publicitate

Sâmbătă, de la ora 11.00, este programată a doua etapa a returului Ligii a 4-a dâmbovițene. Capul de afiș al rundei va fi, de departe, duelul dintre Recolta Gura Șuții și Urban Titu. Disputa va fi una pe viață și pe moarte după ce ambele formații țintesc titlul de campioană județeană.

Recolta Gura Șuții este campioana en-titre a județului Dâmbovița și  ocupanta locului 3 în clasament. În schimb, Urban Titu este liderul la zi al campionatului județean, dar și echipa care păstrează cele mai mari șanse la câștigarea Ligii a 4-a la finalul stagiunii.

După 16 meciuri disputate, Urban Titu a acumulat 44 de puncte, iar Recolta Gura Șuții 38.

În derby-ul de sâmbătă, Urban Titu vizează victoria. Chiar dacă jocul va fi unul extrem de greu, elevii lui Florin Anton sunt încrezători într-un succes pe terenul campioanei.

„Va fi un meci dificil pentru noi, Gura Șuții este o echipă bună, formată din jucători foarte talentați și au un antrenor bun care știe să îi organizeze bine! Noi mergem acolo să luăm toate cele trei puncte așa cum abordăm toate meciurile pe care le jucăm. Dacă reușim să luăm cele 3 puncte puse în joc este foarte bine pentru noi, dar e greu să spun ca o să fim favoriți, mai sunt multe meciuri până la sfârșitul campionatului”, a transmis căpitanul Urbanului, Ciprian Dicu, pe pagina de Facebook a clubului din Titu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!