Urban Titu, sezon de excepție în competițiile județene! Lider autoritar în Liga a 4-a și calificare în optimile de finală ale Cupei României

Publicitate

Urban Titu are parte de un sezon la înălțime în competițiile județene! În campionat, fosta divizionară C are parte de un parcurs fără înfrângere, iar în Cupa României este calificată în optimile de finală.

Astăzi, în Liga a 4-a, gruparea din sudul județului și-a arătat din nou superioritatea și a dat de pământ, în deplasare, cu Unirea Bucșani. Într-un joc pe care l-a controlat cap-coadă, echipa antrenată de Florin Anton s-a impus la scor de tenis, cu un categoric 6-0.

În urma succesului de astăzi, care a fost coroborat și cu eșecul suferit de Roberto Ziduri în disputa cu FC Potlogi (0-2), Titu a devenit lider autoritar în campionatul județean. După 14 meciuri susținute în acest sezon, Urban ocupă primul loc în clasament, cu 38 de puncte acumulate, cu trei mai mult decât Roberto Ziduri, ocupanta locului secund.

La cum se prezintă în acest sezon, Titu are șanse mari de a cuceri atât titlul de campioni, cât și trofeul Cupei Românei la nivel județean. De asemenea, Urbanul are în vedere și revenirea în Liga a 3-a la finalul sezonului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!