Urban Titu pierde unul dintre cei mai valoroși jucători din lot! „În proporție de 80-90% voi pleca. Doresc echipei să nu cunoască înfrângeri și să ducă orice proiect la capăt”

Publicitate

Urban Titu, campioană județeană și echipă proaspăt promovată în Liga 3, va pierde unul dintre cei mai valoroși jucători lot. Formația din sudul județului va rămâne fără atacantul Nicu Moțoi, un jucător care are o contribuție importantă la câștigarea campionatului și a Cupei României, dar și la urcarea echipei în eșalonul al treilea. Acesta a fost în sezonul 2023-2024 unul dintre principalii golgheteri ai Urbanului, reușind să puncteze aproximativ 30 de goluri.

„În proporție de 80-90% voi pleca de la Titu. Mi s-a propus să rămân atât jucător, cât și preparator fizic în noua stagiune. În mare parte voi spune nu celor propuse.

Munca și profesionalismul la această echipă, m-au impresionat enorm și fiecare coleg în parte a fost pentru mine o sursă de inspirație și motivație. Mulțumesc frumos, Urban Titu și colegilor pentru cele mai frumoase momente. Doresc echipei să nu cunoască înfrângeri și să ducă până la capăt orice proiect propus”, ne-a transmis Nicu Moțoi.

Cel mai probabil, în noul sezon, atacantul va evolua tot la o echipă din Liga a 4-a dâmbovițeană. În acest moment, Moțoi se află în discuții cu mai multe echipe pentru semnarea unui contract.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!