Urban Titu a făcut o nouă victimă în campionatul județean! Lider în Liga IV-a cu maximum de puncte

Sursă foto: Facebook ACS Urban Titu
Publicitate

Urban Titu este de neoprit în actuala ediție a Ligii a 4-a! Sâmbătă, formația antrenată de Florin Anton a făcut o nouă victimă în campionat, învingând cu un categoric 5-0 pe Viitorul Ocnița. Pe teren străin, formația din Titu și-a arătat din plin colții și a dominat de la un capăt la altul ostilitățile din teren. Golurile Urbanului au fost marcate de Lițoiu (2), Vârtej, Nisipeanu și Bucur.

În disputa cu Ocnița, susținută la Răzvad, Titu a început jocul într-o formulă de echipă alcătuită din Curiman – Dicu, Logofătu, Răuță, Vasilescu – Vârtej, Verdeș, Bucur, Sima – Stroe, Lițoiu. Pe parcursul jocului, Florin Anton a mai apelat la serviciile lui Moțoi, Manole, Nisipeanu, Bigo și Șerban.

După cinci etape disputate în actuala stagiune, Urban Titu este liderul campionatului, cu maximum de puncte: 15. Etapa viitoare, formația din sudul județului va înfrunta, în deplasare, pe FC Potlogi, o altă echipă aflată în formă foarte bună.

Un nou transfer de marcă la Urban Titu

Cum vizează promovarea în Liga a 3-a la finalul sezonului, Urban Titu a făcut o nouă achiziție de marcă. În această săptămână, liderul campionatului județean l-a transferat pe Alin Nisipeanu, fost jucător la Chindia Târgoviște, FC Pucioasa și Odorheiu Secuiesc.

„Am acceptat oferta clubului din Titu pentru că este un club serios, care vrea performanță. Îmi place colectivul la Titu, aici fiind condiții de Liga a 3-a. Sper să am evoluții cât mai bune și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele propuse”, a transmis Alin Nisipeanu pe pagina de Facebook a clubului din Titu.

Atacantul a debutat cu gol în tricoul Urbanului. În disputa cu Viitorul Ocnița, Nisipeanu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după ce a intrat pe teren în repriza a doua.

Alin Nisipeanu a început fotbalul la CSȘ Târgoviște și Petrolul Târgoviște, ambele la nivel de juniori, după care a urmat transferul la echipa fanion a județului, Chindia Târgoviște. A jucat la mai multe grupe de juniori până să debuteze la gruparea de lângă Turnul Chindiei.

A jucat patru ani la Chindia Târgoviște, având 80 de prezențe și 5 goluri marcate. Are în palmares inclusiv promovarea în Superligă, reușită în urmă cu cinci ani. A urmat transferul la FC Pucioasa (Liga III), iar apoi la Odorheiu Secuiesc (Liga III). La nivelul eșalonului al treilea are zeci de prezențe și peste 40 de goluri marcate pentru FC Pucioasa și Odorheiu Secuiesc.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!