Unul vine, altul pleacă! Un atacant din Gambia a ajuns la Chindia Târgoviște, iar un alt jucător a spus adio dâmbovițenilor

Publicitate

Un fotbalist din Gambia va evolua începând din această săptămână la Chindia Târgoviște! Este vorba de atacantul Mustapha Jah, în vârstă de 19 ani. Jucătorul a ajuns lângă Turnul Chindiei după ce a fost împrumutat de la CFR Cluj, fostă campioană a României.

Fotbalistul a ajuns la CFR Cluj în martie 2022, odată cu Emmanuel Yeboah, dar Mustapha Jah nu a avut parte de aceeași ascensciune precum ghanezul. La rândul său om de gol, jucătorul din Gambia a fost afectat de o accidentare care l-a împiedicat să mențină un nivel bun al evoluțiilor.

Atacantul sosit de la CFR Cluj de la Real de Banjul a prins un singur meci la seniori pentru “feroviari”, în semifinala Cupei României de sezonul trecut, contra celor de la Sepsi OSK.

“Welcome, Mustapha Jah! Echipa la care a mai evoluat: CFR Cluj. Mult succes la Chindia Târgoviște”, este prezentarea făcută de Chindia Târgoviște noului jucător.

Tot astăzi, Chindia Târgoviște s-a despărțit de atacantul Gabriel Dodoi, care fusese adus, în această vară, de la ACS Viitorul Pnadurii Târgu Jiu. Cum antrenorul care l-a adus, Dragoș Militaru, a plecat, aceeași soartă a avut-o și atacantul. După despărțirea de Chindia, Dodoi a ales o altă divizionară B, pe CSM Alexandria.

”Mulțumim, Gabriel Dodoi! Chindia Târgoviște și CSM Alexandria s-au înțeles pentru transferul atacantului Gabriel Dodoi. Mult succes, Gabriel!”, a anunțat clubul târgoviștean.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!