Unul dintre cele mai frumoase drumuri de pe Valea Dâmboviței, transformat complet! Modernizarea DJ 712A Râu Alb – Runcu, aproape gata

Publicitate

Drumul județean DJ712 A Râu Alb – Runcu este aproape gata! S-au turnat două straturi de asfalt pe aproape toată lungimea de 2,1 km ai arterei, s-au amenajat zidurile de sprijin, iar zilele acestea se lucrează la pavarea șanțurilor.

Proiectul Consiliului Judeţean Dâmbovița are o valoare totală de 14.000.000 de lei, din care, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a fost asigurată suma de aproximativ 9.000.000 de lei, diferența de aproape 5.000.000 de lei fiind contribuția administrației județene.

„În doar câteva luni de la începerea lucrărilor, reușim să transformăm un drum pietruit într-un drum modern, care leagă două localități cu peisaje mai mult decât frumoase”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Este un drum foarte utilizat de locuitorii din zonă și, datorită intervenției Consiliului Județean Dâmbovița, se vor schimba total condițiile în care se va circula între Runcu și Râu Alb.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!