Unul dintre cei mai îndrăgiți preoți din Dâmbovița a murit fulgerător, la doar 45 de ani

Sursă foto: Arhiepiscopia Târgoviștei
Publicitate

Unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați preoți din Dâmbovița s-a stins fulgerător, la doar 45 de ani, la sfârșitul săptămânii trecute. După o grea și îndelungată suferință, a trecut la cele veșnice, Pr. Marian Mihăilă, de la Parohia Adânca, Protoieria Târgoviște Sud, potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Părintele Marian s-a născut la 4 mai 1977, în localitatea Adânca, jud. Dâmbovița, ca fiu al lui Ion și al Dorinei Mihăilă. Școala primară și cea gimnazială le-a urmat în localitatea natală. În perioada 1992-1997, a urmat cursurile Seminarului Teologic Sf. Ioan Gură de Aur din Târgoviște, iar, în perioada 1997-2001, pe cele ale Facultății de Teologie a Universității Valahia din Târgoviște, licență, și, ulterior, master, între anii 2003-2005.

Între anii 2001-2008, a fost profesor de Religie, iar în anul 2002, s-a căsătorit cu domnișoara Irina, având împreună doi băieți. A fost hirotonit preot pe seama Parohiei Adânca, în anul 2008, de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon.

Slujba de înmormântare va avea loc, marți, 19 iulie 2022, la biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului a Parohiei Adânca.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!