Unul dintre cei mai buni arbitri dâmbovițeni va conduce meciul internațional România U20 – Polonia U20, găzduit de stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște

Publicitate

Târgovișteanul Mihai Motan va arbitra, marți după-amiază, meciul internațional dintre România U20 și Polinia U20. Disputa dintre cele două naționale este găzduită de stadionul „Eugen Popescu”, începând cu ora 18.00. La cele două tușe se vor afla dâmbovițeanca Petruța Iugulescu și Mihaela Gomoescu Țepușă, din Buzău. Arbitru de rezervă va fi târgovișteanul Adrian Dumitru.

Meciul din această după-amiază va fi ultimul meci pentru naționala U20 a României în actuala stagiune de Elite League. Luni după-amiază, „tricolorii” au efectuat ultimul antrenament pe arena târgovișteană dinaintea partidei cu Polonia.

Săptămâna trecută, pe același stadion, România U20 a întâlnit Italia U20, cu care a terminat egalitate, 0-0. Și al acest joc este așteptată o asistență numeroasă în tribune. În disputa cu Italia, în tribunele arenei „Eugen Popescu”, s-au aflat peste 7000 de spectatori, ce a reprezentat un record de asistență la un meci U20.

Înaintea jocului de astăzi, România U20 ocupă locul 5 în clasamentul grupei, cu 7 puncte acumulate. Polonia, în schimb, se află pe 4, tot cu 7 puncte strânse.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!