Unirea Răcari, tot mai aproape de Liga a 4-a! Echipa antrenată de Daniel Micu are drum liber spre eșalonul de elită al județului

Publicitate

Ionuț Parghel
Unirea Răcari se află tot mai aproape de Liga a 4-a! Gruparea din sudul județului și-a arătat tot mai mult colții în ultima perioadă la nivelul Ligii a 5-a și a devenit de neoprit în seria Onoare Sud. La mijlocul săptămânii trecute Unirea s-a distanțat în clasament la cinci puncte de ACS Tărtășești, principala contracandidată la promovare.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Răcari a trecut de Unirea Slobozia Moara Nouă cu 9-1, iar Tărtășeștiul a cedat  cu Viitorul Dobra (2-3). În schimb, ieri, în etapa a 23-a a campionatului, Unirea a făcut o nouă victimă, depășind Unirea Nucet, cu 5-1, pe teren propriu, la capătul reușitelor semnate de Moțoi (2), Mișu, Cravcescu și Ionică. Pentru disputa cu Nucet, antrenorul Daniel Micu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Nedelea – Stoian, L. Niculae, Micu, Cristea – D. Tudor, Mișu, Trandafir, Cravcescu – Moțoi, Ionică, iar în actul secund au mai intrat Costea, Ionescu și Nedea. Până la urcarea în Liga a 4-a, Unirea Răcari își dorește să aibă și Certificat de Identitate Sportivă, acest fiind în curs de realizare. De asemenea, până la startul noului sezon, arena din Răcari va fi dotată cu vestiare noi, iar lotul de jucători va fi întărit cu mai mulți jucători valoroși. În celelalte serii din Onoare, echipele care trag cu dinții pentru promovarea în Liga a 4-a sunt Sportul Voinești (Onoare Nord), Voința Vișina, Olimpia Morteni și Spicul Jugureni (Onoare Vest).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!