Unirea Răcari rămâne fără delegat! Daniel Micu părăsește gruparea din sudul județului. “Nu am putut să ne apărăm. Lui Zidăroiu i-a luat cartonașul roșu doamna Iugulescu în comisie”

Publicitate

Ionuț Parghel
Unirea Răcari, echipă nou-promovată în Liga a 4-a, își va pierde organizatorul de competiții. Daniel Micu este decis să încheie colaborarea cu liderul din Onoare Sud. Meciul de mâine, cu Săgeata Braniștea, de pe teren propriu, va fi ultimul pentru Micu la gruparea din sudul județului.

Urmările scandalului dintre Unirea Răcari și Unirea Bucșani l-au împins pe acesta să renunțe la postul de delegat. “Nu voi mai continua la Răcari. Motivul este cel pe care îl știe toată lumea: incidentul apărut după meciul cu Bucșani. După acel incident pe noi nu ne-a lăsat nimeni să-i apărăm pe copiii noștri. Nu ne-a spus nimeni să fim prezenți la ședința CCD pentru a-i apăra. Recunoaștem incidentele și nu suntem de acord cu ce s-a întâmplat. Nu se poate ca un arbitru de tușă să fie avocatul unui jucător advers, iar mai apoi să-i anuleze cartonașul roșu.  Lui Zidăroiu i-a luat cartonașul roșu doamna Iugulescu în comisie, iar noi nu am putut să-i apărăm pe jucătorii noștri pentru că nu am fost chemați. Nu se poate așa ceva! Nu am putut să ne apărăm nici jucătorii, nici stadionul și nici nimic. Îmi este rușine și de primarul de la Răcari. Dânsul ne-a primit acolo, iar noi am ajuns să avem stadionul suspendat, pentru că Zidăroiu a provocat scandal tot meciul, iar copiii noștri au reacționat. Este urât ce s-a înâmplat. Nu am vrut să se ajungă aici, dar asta-i viața. Duminică, cu Braniștea va fi ultimul meci pentru mine la Răcari. O să-mi iau la revedere de la băieți. Echipa este promovată în Liga a 4-a și va merge mai departe”, ne-a declarat Daniel Micu. Cum Răcari are terenul suspendat, disputa dintre Unirea și Săgeata Braniștea va avea loc pe terenul din Conțești. De asemenea, până în luna august gruparea din sudul județului ar putea benefia de Certificat de Identitate Sportivă, document care lipsește la majoritatea cluburilor din Liga a 4-a.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!