Unde se mai asfaltează în Dâmbovița

Publicitate

În Dâmbovița, în momentul de față, se derulează lucrări la mai multe obiectivele din domeniul infrastructurii rutiere.

– pe DJ 702D Dragomirești-Hulubești, se derulează un proiect care presupune reabilitarea și modernizarea a 5,2 km de drumuri județene. În valoare de 6.739.732,31 lei, investiția are loc în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) și este realizată de SC Lucrări și Drumuri Poduri SA, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița (CJD). În prezent se lucrează la realizarea de podețe și rigole, întreaga suprafață fiind deja asfaltată.

– Obiectivul ”Covor bituminos DJ 702A, sector Potocelu – Ludești – Hulubești – Valea Mare – Livezile – Voia”, finanțat din bugetul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița în cadrul programului de covoare bituminoase, etapa I. Proiectul, în valoare totală de 6.808.986,83 lei, vizează reabilitarea a 18,665 km de drumuri județene din care s-au realizat aproximativ 9 km pe raza comunelor Ludești și Hulubești. În prezent, pe acest traseu, în localitatea Valea Mare, se lucrează și la rețeaua de canalizare în cadrul unui proiect derulat de administrația locală.

În prezența primarilor comunelor Hulubești și Valea Mare, președintele Alexandru Oprea a discutat cu reprezentații firmei constructoare și le-a solicitat să lucreze la capacitate maximă având în vedere condițiile meteorologice favorabile, astfel încât proiectul să se deruleze în bune condiții și să se finalizeze cât mai curând pentru a putea fi demarate, în bune condiții, și lucrările de covoare asfaltice derulate de Consiliul Județean Dâmbovița pe acest traseu. Stratul I de asfalt va fi turnat doar după ce lucrările la realizarea rețelei de canalizare vor fi finalizate.

– derulat de Consiliul Județean Dâmbovița din buget propriu, tot în cadrul programului de întreținere a drumurilor județene prin covoare bituminoase, etapa I, obiectivul ”Covor bituminos pe DJ 721, sector Costeştii din Deal (DN 7) – Produleşti – Gura Şuţii – Perșinari – Văcăreşti (L = 20,55 km) şi Drumul judeţean DJ 401A , sector Miuleşti – Mărunţişu – Tomşani – Poroinica – Mogoşani – Merii (C.F.) (L=22,915 km)”. Cumulat, proiectul, în valoare totală de 11.942.231,35 lei, presupune asfaltarea a 43,455 km de drumuri județene. Până în prezent au fost executate lucrări de reparații și turnare covor asfaltic pe mare parte din suprafață și urmează ca, în perioada următoare, să se realizeze acostamentele, marcajele si semnalizarea verticală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!