Una dintre marile speranțe al voleiului feminin dâmbovițean, convocată în lotul național de junioare III al României

Publicitate

Naționala feminină U16 a României va participa, în perioada 7-9 mai, la faza a doua a preliminariilor Campionatului European. Naționala României, antrenată de Claudia Drilea și Daniela Mincă, va juca în localitatea croată Zadar, alături de Germania și naționala țării gazdă, Croația

Înainte de participarea la a doua fază a preliminariilor CE, Federația Română de Volei organizează un stagiu de pregătire al lotului național de junioare III, în perioada 11 aprilie – 5 mai, în vederea celui de-al doilea turneu de calificare la competiția continentală.

Pentru acest stagiu de pregătire a fost selecționată și Andreea Neagu, una dintre marile speranțe ale voleiului feminin dâmbovițean. Sportiva legitimată la CSȘ Târgoviște trebuie să se prezinte mâine în cantonamentul naționalei U16 a României.

Pe de altă parte, în perioada 09-13 martie, târgovișteanca Andreea Neagu a participat cu naționala U16 a României la Turneul Balcanic de calificarea la Campionatul European. Sportiva a fost folosită de staff-ul tricolor în mai multe meciuri în cadrul turneului găzduit de Serbia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!