Un turist deghizat în Dracula, “încălzit” cu palincă, a vrut să meargă la Vârful Omu, de Ziua Sfinxului! Planurile sale au fost năruite de salvamontiști

Publicitate

Salvamontiştii din România atrag de foarte mult timp atenţia că numeroși oameni decid să urce pe munte fără echipament adecvat. Și mai ales iarna!

Luni de Ziua Sfinxului, un turist a decis să meargă spre Vârful Omu într-o ținută care a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe salvamontiști, care i-au dat total planurile peste cap.

Salvamont Bușteni a publicat pe pagina de Facebook imagini cu un bărbat deghizat în Dracula, care intenționa să urce pe cel mai înalt vârf din Munții Bucegi. Pe lângă pelerină și pălărie, turistul avea în mână și o sticlă de tărie.

“Un turist echipat “foarte bine” intenționa să ajungă la Vf.Omu. Spre dezamăgirea lui, a dat peste noi care, obligați să-i stricăm planurile, l-am oprit din elanul lui și l-am îndrumat către telecabină.

Se pare că, Sfinxul de ziua lui, atrage o “paletă foarte largă” de turiști. Să mai zică cineva că nu avem o meserie riscantă”, au transmis salvamontiștii din Bușteni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!