Un tată agresiv a amenințat cu securea polițistul care a venit să o salveze pe fiica minoră din fața agresiunilor!

Publicitate

Situație șocantă în județul Dolj, comuna Braloștița, acolo unde o minoră a sunat la 112 pentru a anunța că este agresată de tatăl acesteia. Drept urmare, la fața locului s-a delasat un echipaj de poliție pentru verificarea situației.

Pusă în fața tatălui său, minora nu avea curaj să recunoască că a fost agresată fizic, însă în momentul în care tutorele ei se întorcea cu spatele, aceasta le făcea semne disperate polițiștilor, scrie Antena3.ro.

La un moment dat, bărbatul acuzat, ieșindu-și din minți în urma întrebărilor insistente, a amenințat pe unul dintre polițiști cu moartea, ieșind în calea lui cu o secure. În această circumstanță, omul legii a scos arma din dotare și a tras două focuri de avertisment, însă tatăl agresiv nu s-a lăsat intimidat, apropiindu-se mai mult de polițist. Pentru a se proteja de un eventual atac, omul legii l-a împușcat în picior.

Tatăl agresiv a fost transportat la spital pentru a primi mai multe îngrijiri medicale și, totodată, a fost pus sub control judiciar, motivul fiind acela că în cazul în care ar fi fost reținut ar fi trebuit să i se asigure paza la spital, potrivit Antena3.ro.

De asemenea, urmează să se stabilească dacă polițistul a folosit sau nu arma din dotare în mod legal.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!