Un tânăr și-a făcut laborator de droguri în casa bunicilor. Poliţiştii au găsit 20 de kilograme

Publicitate

Ştefan Khalil
Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Bârlad a fost găsit cu 20 de kilograme de cannabis în casa bunicilor. Judecătorii Tribunalului Vaslui l-au condamnat pe inculpat la 2 ani și 11 luni de închisoare pentru fapta sa.

Velu Cornel Maftei a ajuns sub arestul poliției în decembrie 2017, fiind acuzat de trafic de droguri, după ce polițiștii de la crimă organizată au descoperit că tânărul avea o adevărată grădina de cannabis acolo, unde a amenajat un solar și un laborator interior. Acesta a recunoscut în fața anchetatorilor că este dependent de droguri încă de la vârsta de 12 ani. În 2010 a fost arestat tot din cauza consumului de substanțe interzise. Pentru că nu era mulțumit de calitatea plantelor pe care le consuma, tânărul a decis să își facă propria grădină de cannabis și chiar să câștige niște bani din asta. Potrivit hotặrȃrii Tribunalului Vaslui ”Acesta a declarat că este consumator de cannabis din anii 2004 – 2006, că a cultivat plantele pentru a avea şi a nu mai fi nevoit să cumpere deoarece consuma aproximativ 14 jointuri pe zi, respectiv circa 2-4 grame cannabis. Inculpatul a mai declarat că nu a vândut cannabis, dar a mai dat unora dintre prietenii săi, însă nu a vrut să declare numele acestora”.

Cunoscuții tânărului au spus că acesta, în momentele în care era sub influență substanțelor, avea un comportament ciudat, se clătina când mergea, avea o privire tulbure și chiar credea că vorbește cu divinitățile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!