Un tânăr și-a ucis bunicul în bătaie. Agresorul a fost reținut de autorități

Publicitate

Caz șocant într-un județ din vecinătatea Dâmboviței, acolo unde un tânăr a fost reținut după ce și-a omorât bunicul în bătaie, la propriu. Agresorul are 37 de ani și este din localitatea Dobrești, potrivit datelor transmise de biroul de presă al IPJ Argeș.

“În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, împreună cu procurorul de caz, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri cauzatoare de moarte și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Dobrești”, au transmis autoritățile.

Se pare că aceste evenimente au avut loc în luna septembrie a anului 2018. În timp ce se aflau în locuința din Dobrești, cel mai probabil în urma unui schimb de replici, tânărul l-a lovit în repetate rânduri pe bunicul său, în vârstă de 84 de ani. În urma acestor violențe, bătrânul a suferit mai multe leziuni și a decedat după câteva zile, la spital.

Abia ieri însă, pe 7 aprilie 2022, agresorul a fost adus la audieri, iar după probatoriu a fost reținut pentru 24 de ore. În urma prezentării în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, s-a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, au transmis autoritățile argeșene.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!