Un tânăr fotbalist de la GȘA Nucet a fost achiziționat de un club din Liga 1! Vezi care este ultimul produs al școlii dâmbovițene care făcut pasul în fotbalul mare

Publicitate

Bucurie de nedescris pentru un tânăr fotbalist dâmbovițean! Ionuț Bobe (18 ani), care a activat doar la grupele de copii și juniori ale Grupului Școlar Agricol Nucet, sub comanda lui Marius Rotaru, a ajuns, în această săptămână, la un club ce activează în Liga 1 din România.

Clubul care l-a transferat pe tânărul jucător originar din Gura Șuții este Gaz Metan Mediaș, ocupanta locului 8 în campionat și vecina de clasament a Chindiei Târgoviște.

Puștiul care evoluează pe postul de atacant a semnat cu “găzarii” un contract valabil pe șase luni, dar cu opțiune de prelungire, dacă va convinge în tricoul medieșenilor. Cel care a intermediat transferul lui Bobea la Gaz Metan este Silviu Bogdan, fost director al Centrului de Copii și Juniori de la CS universitatea Craiova.

Achiziționarea tânărului atacant de către Gaz Metan l-a bucurat nespus de mult pe Marius Rotaru, antrenorul care l-a descoperit și l-a învățat tainele fotbalului.  “Sunt bucuros că încă un jucător format la Nucet a făcut pasul către fotbalul mare”.

Alți jucători formați la Nucet care evoluează acum în Liga 1 sunt Octavian Popescu (FCSB) și Alexandru Stoica, la FC Voluntari.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!