Un tânăr fotbalist dâmbovițean, lăudat de Cornel Dinu. “Seamănă izbitor cu Dumitrache”

Un tânăr fotbalist dâmbovițean l-a impresionat din plin pe Cornel Dinu! “Procurorul” a avut numai cuvinte de laudă la adresa puștiului Octavian Popescu de la FCSB, după meciul cu Gaz Metan Mediaș.

În disputa cu “găzarii”, fiul lui Beni Popescu, fost jucător la FCM Târgoviște și Jiul Petroșani, a intrat pe teren în minutul 64, în locul lui Florin Tănase, un alt jucător dâmbovițean. În ultimele secvențe ale întâlnirii, Popescu a scos un penalty, la capătul căruia FCSB a trecut de Mediaș, cu 3-2. După acel joc, “Mister” l-a comparat pe dâmbovițean cu Dumitrache.

“Seamănă izbitor cu Dumitrache! Am jucat un amical în 1970 cu Juventus, iar Dumitrache a pătruns din partea stângă și a sărit peste alunecările a doi jucători. Bineînțeles, după meci, Juventus a vrut să-l transfere imediat. Puștiul ăsta e foarte talentat, mult mai talentat decât Buziuc, chiar decât Buș.

Uitați-vă ce calitate are, cum ține mingea la picior. Are calitate extraordinară acest Popescu, iar de când evoluează mi-a sărit calitatea lui în ochi. Mă doare că seamănă cu prietenul meu Dumitrache, dar el nu avea această frizură franciscană, noi purtam atunci modelul Beatles”, a precizat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Originar din Nucet, Octavian Popescu a ajuns în vara acestui an la FCSB, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Universitatea Craiova. În actualul sezon al Ligii 1, jucătorul de doar 17 ani a contabilizat șase prezențe în tricoul formației din capitală. Tot cu FCSB, Popescu are și o prezență în Europa League.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!