Un tânăr din Târgoviște s-a ales cu dosar penal după ce condus fără permis o mașină furată

Publicitate

Un tânăr din Târgoviște, în vârstă de 27 de ani, s-a ales cu dosar penal după ce a condus pe drumurile publice fără permis de conducere o mașină furată. Acesta a fost depistat de polițiști, joi, pe Bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Târgoviște.

“La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință, fapte prevăzute de art. 335 și art. 320 din Codul Penal, după ce un bărbat de 27 de ani, din municipiul Târgoviște, ar fi condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi sustras cheile autoturismului pe care l-ar fi condus.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!