Un tânăr din Târgoviște, fără permis de conducere, prins că transporta ilegal sute de kilograme de deșeuri! A rămas fără autoutilitară, dar s-a ales și cu o amendă usturătoare

Publicitate

Un tânăr din Târgoviște a fost amendat drastic și a rămas și fără duba de transport marfă, după ce a fost prins în trafic transportând ilegal sute de kilograme de deșeuri nepericuloase. Totodată, după mai multe verificări efectuate de polițiști, aceștia au constatat că bărbatul de 23 de ani nu avea permis de conducere.

Tânărul a fost depistat în trafic duminică după-amiaza, pe stradă din municipiul Târgoviște.

„La data de 31 martie a.c., în jurul orei 15:40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Ordine Publică au depistat un tânăr de 23 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi transportat într-o autoutilitară, pe strada Constantin Brâncoveanu, deșeuri nepericuloase.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deținea formularul de încărcare/descărcare prevăzut de Anexa 3 din H.G. nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar, ca măsură complementară, s-a dispus indisponibilizarea a aproximativ 800 de kilograme de deșeuri nepericuloase, precum și a autoutilitarei.

În plus, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere, în cauză, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!