Un tânăr din Dâmboviţa s-a urcat beat la volan şi a intrat cu maşina într-un cap de pod

Publicitate

La data de 5 iunie, pe raza judeţului Dâmboviţa s-au produs trei accidente de circulaţie, soldate cu vătămarea corporală uşoară a trei persoane. Din verificări a reieşit că un eveniment s-a produs ca urmare a neasigurării la schimbarea direcţiei de deplasare şi unul pe fondul depăşirii neregulamentare.

De asemenea, un tânăr de 23 de ani, având o alcoolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un cap de pod.

În toate situaţiile, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 55 de ani nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare faţă de un alt autoturism, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului, au rezultat numai pagube materiale.

Totodată, pe raza localităţii Dragodana, conducătorul unui tir nu a circulat cu o viteză adaptată la condiţiile de drum şi nu a asigurat corespunzător marfa transportată, aceasta răsturnându-se pe partea carosabilă.

S-a procedat la sancţionarea contravenţională a şoferului pentru nerespectarea prevederilor H.G. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!