Un tânăr din Dâmbovița a intrat cu mașina într-un cap de pod. În urma impactului au fost rănite două persoane

Publicitate

Un tânăr din Dâmbovița, în vârstă de 33 de ani, a scăpat cu viață ca prin urechile acului dintr-un accident rutier. Tânărul s-a oprit cu mașina într-un cap de pod din satul Plopu, după ce nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a părăsit partea carosabilă. În urma impactului puternic, șoferul nu a întâmpinat nicio zgârietură, dar alți doi bărbați, pasageri în autoturism, au fost răniți.

“În ziua de 16.02.2021, numitul M.B. de 33 de ani, în timp ce conducea auto marca Dacia Logan, cu numărul B171 MYH, pe DJ 701, sat Plopu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un pod. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a numiților C.M. de 33 ani și G.D de 46 de ani, pasageri în autoturism”, au precizat polițiștii dâmbovițeni.

Accident rutier și pe DN 71

De asemenea, marți seara, un accident rutier s-a produs pe Drumul Național 71, pe raza localității Ghergani. În urma ciocnirii a două autovehicule, o autoutilitară cu lemne s-a răsturnat la marginea carosabilului, într-un șanț. Din fericire, nu au existat victime.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!