Un tânăr din Dâmbovița a furat combustibil de zeci de mii de lei din mai multe benzinării. A fost reținut de polițiști

Publicitate

Un tânăr din comuna Mătăsaru, în vârstă de 20 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a furat carburant din mai multe benzinării din județele Argeș și Dâmbovița, în perioada februarie-martie. Bărbatul a acționat timp de două luni folosind aceeași mașină, dar la fiecare furt, acesta schimba plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului cu numere false. Oamenii legii l-au reținut pe tânăr după ce a făcut o percheziție la domiciliul acestuia.

“În ziua de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și au reținut un tânăr, de 20 de ani, din comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie-martie a.c., bărbatul ar fi sustras combustibil din mai multe stații de alimentare cu carburant din județele Argeș și Dâmbovița, folosind un autoturism având montate numere de înmatriculare false. Valoarea totală a prejudiciului este de 3500 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș – Biroul Patrimoniu au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză din comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița”, se arată într-un comunicat IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul zilei de vineri, acesta a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!