Un tânăr de 19 din Lucieni a furat o mașină, iar apoi a făcut prăpăd pe șosea

Publicitate

Un adolescent din Dâmbovița a furat o mașină, iar apoi a făcut prăpăd pe șosea!

Este isprava unui tânăr de 19 ani din Lucieni care ar fi “luat” autoturismul unui prieten, iar apoi a plecat la “plimbare” pe raza localității Mărcești.

La scurt timp, acesta a pierdut controlul volanului și a lovit violent  alte două mașini.  Mai mult de atât, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele tânărului pentru furt, dar și pentru conducere fără să dețină permis.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

“Astăzi, 12 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Politie Rurală Băleni au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Mărcești s-a produs un eveniment rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din Lucieni, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Mărcești, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul staționat și cu un altul care circula din sensul opus de mers.

Evenimentul rutier a fost soldat doar pagube materiale.

In cauză , polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persană care nu posedă permis de conducere”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!