Un tânăr de 17 ani, din Crevedia, are nevoie urgentă de ajutor! Viața lui Ștefan depinde de noi

Publicitate

Un tânăr de doar 17 ani, din comuna Crevedia, județul Dâmbovița, are nevoie urgentă de ajutor. Viața lui depinde de noi. Familia, prietenii și colegii lui vă roagă să îl ajutați în număr cât mai mare.

Mihai Ștefan Ciprian a fost diagnosticat cu tumoră pe creier și trebuie să facă operat de urgență pentru a putea trăi.

„El este Ștefan, cu toți îl cunoaștem pe acest copil cuminte, respectuos și frumos. Cei care nu-l știți, se numește Mihai Ștefan Ciprian, domiciliat în comuna Crevedia, județul Dâmbovița, în vârstă de 17 ani, iar în urmă cu câteva zile a fost diagnosticat cu tumoră pe creier, un diagnostic crunt pentru el, pentru familie și noi toți !

Venim cu apel către toți cei cu suflet mare, să-l ajutăm, sa-i oferim o șansă la viață, orice DONAȚIE cât de mică este bine venită pentru această familie greu încercată. Trebuie operat de urgență! Se caută soluții la privat chiar și în străinătate.

Vă rugăm ajutați acest copil minunat ajutați cu cât puteți!

IBAN:RO14BTRLRONCRT0446138101

Moneda: Lei

Nume titular: Mihai Adrian-Cătălin

Numele mamei: Mihai Ioana

Revenim cât de curând cu detalii suplimentare, cu acte medicale și starea lui. Să nu uităm să ne rugăm pentru el!”, este mesajul transmis de apropiații lui Ștefan.

Totodată, Spitalul de Obstretică-Ginecologie Buftea a lansat un strigăt de ajutor pentru tânărul de 17 ani, diagnosticat cu tumoră cerebrală.

„Un apel la solidaritate pentru Mihai Ștefan Ciprian! Sănătatea este comoara cea mai prețioasă și cea mai ușor de pierdut. De cele mai multe ori o pierdem atunci când ne așteptăm mai puțin, iar sprijinul celor din jur este cel mai important factor în recuperarea acesteia.

În vârstă de 17 ani, unicul fiu al colegei noastre Mihai Ioana (asistent medical – secția OG), a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală. Familia acestuia trece prin momente grele, iar pentru a beneficia de intervenție chirurgicală și tratament, Mihai are nevoie de susținerea noastră.

Având în vedere costul ridicat al intervenției, cât și costurile necunoscute post-operatorii pentru recuperare, orice contribuție contează. Fiind la început de drum, efortul nostru colectiv pentru a depăși această etapă sperăm că va face loc unui parcurs firesc al vieții pentru Mihai Ștefan Ciprian.

Cum îl putem ajuta pe Ștefan?

– prin virament sau depunere la Banca Transilvania în contul:

RO14BTRLRONCRT0446138101 – cont lei. Titular cont: Mihai Adrian Cătălin

RO81BTRL05001201510402XX – cont lei. Titular cont: Mihai Ioana”.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!