Un supergreu de aur! Andrei Grigore a devenit campion al României la tineret. “Am reușit! Am doborât toți adversarii, îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Publicitate

Ionuț Parghel
Pugilistul dâmbovițean Andrei Grigore a devenit, ieri, noul campion al României, la tineret, la categoria +91 de kilograme. Boxerul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a intrat în posesia râvnitului titlu în stil de mare campion la Târgu Mureș.

Sportivul antrenat de Nicu Tamaș și-a adjudecat victoria în finală după ce adversarul său, zălăuanul Darius Forai, a abandonat în repriza a doua a meciului din cauza loviturilor puternice încasate din partea supergreului târgoviștean. Pentru Andrei Grigore titlul obținut la Târgu Mureș este primul din carieră la tineret. Bucuria a fost una imensă pentru tânărul pugilist, iar succesul dobândit i-a fost dedicat tatălui său care a decedat în urmă cu un an. “Am reușit! Am doborât toți adversarii, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Am ieșit campion! Tată te-am făcut mândru, te iubesc mult”, a sunat mesajul lui Andrei după obținerea primului loc la Naționalele de tineret ale României. Până la victoria din finală, târgovișteanul a mai trecut de Alexandru Ivan (CSA Steaua București) – în semifinale și de Robert Marcu (Jiul Rovinari) – în primul tur. Tot la Naționalele de tineret, un alt pugilist de la CSM Târgoviște, care a urcat pe podium a fost Gabriel Puiu. Acesta, la categoria 49 de kilograme a obținut medalia de bronz.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele