Un student la Medicină a furat 1.500 lei dintr-o farmacie! Tânărul este acum acuzat de tâlhărie și tentativă de tâlhărie

Publicitate

Un student la Medicină, în vârstă de 26 de ani, din Craiova este acuzat de tâlhărie calificată și tentativă de tâlhărie, fiind prins în timp ce fura din farmacii, scrie Antena3.ro.

Se pare că acesta a reușit ca la data de 15 martie să fure dintr-o farmacie suma de 1.500 de lei, conform aceleiași surse. Bărbatul a fost prins de polițiștii doljeni și i s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Totodată, la data de 22 martie, același student la Medicină a încercat să jefuiască o altă farmacie, având asupra sa un cuțit cu care a amenințat personalul. Din fericire, una dintre angajate a reușit să apese butonul de panică, iar bărbatul a plecat fără a sustrage vreun bun, potrivit Antena3.ro.

Conform informațiilor transmise de autorități, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore joi, 25 martie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru dispunerea de măsuri preventive, potrivit aceleiași surse.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!