Un șofer STB a bătut un biciclist pe care era mai întâi să-l lovească cu vehiculul! Autoritățile au deschis o anchetă

Publicitate

Situație mai puțin obișnuită în Capitală, acolo unde un șofer STB a lovit un biciclist care făcea livrări. Acest lucru s-a întâmplat, se pare, după ce biciclistul l-a acuzat pe șoferul cu pricina că a fost foarte aproape să-l lovească, scrie digifm.ro.

Incidentul a fost surprins de câțiva martori care se aflau în zonă în momentul în care s-au întâmplat aceste fapte:

„Un angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat. Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Şoferul i-a scos şaua bicicletei şi l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video şi i-am sugerat să cheme urgent poliţia. Staţia STB Şoseaua Mihai Bravu”, a scris pe Facebook un martor al incidentului, redă sursa citată.

În urma acestor evenimente, autoritățile au fost sesizate de către victimă și au fost demarate cercetările în acest caz:

„Cu privire la imaginile difuzate pe o rețea de socializare și preluate de mass-media, în care se observă, un conflict, în care sunt implicați doi bărbați, un conducător auto și un biciclist, precizăm următoarele: În urmă cu scurt timp, unul dintre bărbați s-a prezentat la Secția 8 Poliție și a formulat plângere. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții poliției bucureștene.

Sursa foto: digifm.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!