Un şofer a provocat un accident înfiorător! Scene de coşmar trăite de o mămică. „Mi-am luat copilul în brațe și am fugit, pentru că totul exploda”

Publicitate

Șoc și groază sâmbătă seară în localitatea Afumați! Un restaurant din comuna ilfoveană a fost mistuit de flăcări din cauza unui șofer neatent, care se deplasa pe șoseaua București-Urziceni.

Șoferul a provocat puternicul incendiu după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, care apoi a căzut pe o conductă de gaz. Potrivit unei femei martore, momentele consumate pe durata incendiului au fost înspăimântătoare, ce pot fi văzute doar în filmele de acțiune. “Băiatul de la volan a fugit din mașină.  A spus că era singur. A reușit să fugă și paznicul din cașcarabeta aia. Eu eram oprită la bancă. Șoferul a intrat în scuar și l-a proiectat în stâlp. S-a rupt stâlpul și de acolo a început coșmarul. Mi-am luat copilul în brațe și am fugit că totul exploda. Am căzut și nu mă puteam ridica. Am mers târâș. Au căzut fire pe mașina mea, care luase foc și prin flăcări a mutat-o soțul meu. Apoi  a început să explodeze ceva.. nu știu ce. Vreau să mulțumesc doamnei care m-a ajutat cu fetița. Numai în filme am văzut așa ceva. Copilul meu de 3 ani și 9 luni plânge într-una și spune că nu vrea să murim”, a scris femeia pe o rețea de socializare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar în schimb, mașina a fost distrusă, iar restaurantul  a ars până în temelii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!