Un șarpe de peste un metru a pătruns într-un spital. Momente de panică

Sursă foto: olt-alert.ro
Publicitate

Momente de panică, la începutul acestei săptămâni, într-un spital din România! Un șarpe de peste un metru a pătruns pe o ușă de acces în interiorul  Spitalului Orășenesc din Balș, județul Olt. După ce a intrat pe holul unității medicale, speriată de oameni, reptila a intrat într-o sală de mese.

La scurt timp după ce șarpele a pătruns  în spital  au fost anunțați jandarmii. Aceștia l-au prins rapid, iar apoi l-au eliberat în mediul natural.

Ieri a avut loc incidentul. Știți că este invazie de șerpi în județ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a precizat  managerul unității sanitare, Ramona Costache, pentru olt-alert.ro.

În această perioadă a fost observată o invazie de șerpi în mai multe zone din județul Olt. Mai multe cazuri cu reptile apărute pe străzi, în gospodării și chiar sub capota unor autoturisme au fost semnalate în Slatina și Balș, unde jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea târâtoarelor.
Sursă foto: olt-alert.ro
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!