Un român stabilit în Italia a atacat carabinierii cu un ciocan și o rangă, cu care voia să își omoare sora!

Publicitate

Un român stabilit în Italia le-a dat de furcă autorităților italiene, după ce acesta i-a atacat pe carabinieri cu un ciocan și o rangă, scrie Adevărul.ro.

Totul a început atunci când o femeie a sunat la urgențe pentru a cere ajutor, întrucât, spunea ea, fratele ei încerca să o omoare, alergând-o cu un ciocan. Femeia a reușit să se baricadeze în casă, doar că fratele a luat o rangă cu care încerca să pătrundă în locuință.

Între timp, la fața locului au ajuns carabinierii care au încercat să-l liniștească pe român. Acesta însă a adoptat un comportament agresiv față de organele de ordine și a fost imobilizat. Conform informațiilor apărute în presă, se pare că bărbatul a încercat să îi lovească pe carabinieri cu cele două instrumente pe care le avea în mână.

Victima românului a fost diagnosticată cu răni multiple și se va afla sub observație medicală până când sănatatea ei va fi stabilă. Pe de altă parte, românul se va afla în arest preventiv până la finalizarea cercetărilor, pentru violență domestică și opunerea de rezistență în fața unui oficial public.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!