Un primar din România și-a filmat fiica în timp ce o umilea! Copila a fost pusă să-și ceară scuze dezbrăcată, cu mâinile deasupra capului

Publicitate

Un nou caz șocant de abuz împotriva copiilor a ieșit la iveală în România. De această dată, este implicat un primar. Edilul din localitatea Sâgeorz-Băi (județul Bistrița), Traian Ogâgău, a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată și pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs, precizează Antena 3.

În imaginile prezentate de sursa citată se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului. Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune. În tot acest timp, bărbatul nu este impresionat de lacrimile copilului.

“Nu mai sunt obraznică și nu mă supăr pe mama și tata”, “O să fac exerciții și o să învăț”, “Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, sau “Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Poliția a deschis o anchetă în acest sens. “Conducerea IPJ Bistrița Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, purtătorul de cuvânt al instituției.

După ce videoclipul a ajuns în spațiul public, primarul din Sângeorz-Băi a postat un mesaj video pe Facebook în care susține că, „ cine cruță cu nuiaua își urăște fiul”.

„Îi iubim când ne fac bucuri dar și când mai greșesc, însă nimeni, dar nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a precizat pe Facebook primarul  Traian Ogâgău.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!