Un primar din județul Argeș, prins de polițiști la volanul unui camion cu lemne furate

Publicitate

Primarul recent reales al comunei Vlădești, județul Argeș, Cristian Dică-Hristu (PSD), a fost prins de polițiști la volanul unui camion de mare tonaj, burdușit cu bușteni pentru care nu avea documente legale de proveniență.

“În ziua de 27 octombrie a. c.., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică-Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localiattea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vlădeni, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară  cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 metri cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform Legii nr. 46/2008, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești.

De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat IPJ Argeș.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!