Un primar din Dâmbovița a lăsat PSD și a sărit în barca PNL! „Nu pot continua să colaborez cu oameni în care nu mai cred și care nu pun pe primul loc nevoile localității”

Publicitate

S-a rupt lanțul de iubire între PSD și primarul comunei Vulcana-Pandele, Radu Vasile! După ce a transmis că nu mai poate colabora cu oameni care nu pun pe primul loc nevoile localității, edilul a sărit rapid în barca PNL-ului, care l-a primit cu brațele deschise. Așadar, la alegerile locale din vară, Radu Vasile va candida pentru un nou mandat la primăria Vulcana-Pandele din partea PNL.

„Prin votul dumneavoastră, mi-ați încredințat o misiune importantă și totodată o mare responsabilitate. În toți acești ani, m-am străduit să servesc intereselor cetățenilor din Vulcana-Pandele, iar fiecare hotărâre a fost luată să vină în sprijinul dezvoltării comunei noastre.

Și hotărârea de acum este la fel de importantă și necesară pentru binele comunității. Am decis să mă alătur Partidului Național Liberal!  De ce am făcut acest pas? Pentru că am simțit că valorile mele și dorința mea de a sluji cu integritate nu au fost apreciate sau respectate.

Nu pot continua să colaborez cu oameni în care nu mai cred și care nu pun pe primul loc nevoile localității.

Am găsit în noua echipă oameni cu valori puternice, oameni alături de care împărtășesc viziuni și idei pentru viitorul localității noastre. În această echipă, am găsit un sprijin solid și dorința de a dezvolta proiecte benefice pentru comunitatea noastră.

Vă asigur de angajamentul meu față de comunitate! Voi continua să lupt pentru progresul și dezvoltarea localității noastre în fiecare zi. Împreună, vom continua să construim un viitor mai bun pentru noi toți”, a transmis edilul comunei Vulcana-Pandele după „transferul” la PNL.

Tot în această săptămână, PSD a „achiziționat” de la PNL primarii comunelor Butimanu și Lungulețu: Gabriel Dragnea și George Duțu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!