Un primar amenință autoritățile cu o revoltă ca pe vremea lui Ștefan cel Mare dacă se va ajunge la vaccinarea obligatorie a populației: ”Cei care ne tot stresați să ne vaccinăm sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!”

Publicitate

Primarul comunei vasluiene Șuletea a devenit remarcat în fața opiniei publice, după ce a postat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje în care se revoltă împotriva vaccinării obligatorii. Acesta a strâns în jurul său mai mulți susținători, care, de asemenea, nu doresc să se vaccineze.

„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an și acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!”, scrie Ciprian Tamaș pe pagina sa de Facebook.

Multe dintre postările primarului au un conținut agresiv, fiind promisiuni de revoltă ca pe vremea lui Ștefan cel Mare:

“Ferească-vă Dumnezeu să daţi vreo ordonanţă să ne obligaţi să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca şi atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aştepta la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele şi securile!!! Nu vă jucaţi cu nervii noştri, cu vieţile noastre şi ale copiilor noştri, oameni de carton care sunteţi!! Voi fi în prima linie şi voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze!”, mai scrie Ciprian Tamaș pe pagina sa de socializare.

Foarte mulți oameni s-au arătat indignați de introducerea Certificatului Verde, care permite, după atingerea unui prag epidemiologic, accesul în mai multe locații publice doar pentru cei care au schema completă de vaccin.

Sursa foto: Vasluiazi.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!